BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 29 mars 2010

Livet!

Livet e bra knepigt. Det går upp å ner hela tiden å fram å tillbaka jämt. Ena dagen känns det som om man kan klara precis vad som helst för att nästa kännas som om man bara står still å stampar på samma punkt hela tiden. Ena dagen orkar man allt för att nästa inte orka ett skit. Men det e la så det e å kanske så det ska va! Fast lite mer balans hade ju inte gjort något för min del. E jobbigt med sådana dagar när allt bara känns peck!! När man e nere å rotar i det där svarta hålet man så gärna vill undvika. Men man får la ta det dag för dag å göra det bästa av det å hoppas att man någon dag någon gång kanske hittar en väg som funkar så livet känns kul jämt helt enkelt.

Återkommer!

2 kommentarer:

Linda sa...

Att livet känns kul jämt kanske kan vara svårt att uppnå men att man kan se det positiva och roliga även när det är kämpigt, det är nåt att kämpa efter. Frågan är dock om man kommer dit någongång? :o)

lina sa...

tycker med det är jobbigt när det dyker upp depp dagar...
vi har träffats lite för lite det sista . har ju känns som det är så mkt. man har vart sjuk ungarna sjuka och jag försöker hitta så mkt skit så möjligt överallt i lägenheten inför dagen då christer åker till tippen....
men snart är våren här och jag hoppas jag skall bli någolunda klar här snart innan magen blir för stor hehe :)
. i sommar får vi ha det mysigt ...