BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 9 mars 2009

Oh Crap!!

Vilddjursjakten är över för denna dagen och alla är hemma igen hela och någorlunda rena.

Min sambo fick ett samtal idag från en viss myndighet, tror inte att jag behöver nämna vilken utan alla vet nog ändå. Dom skulle bara meddela att dom kommer nog tyvärr inte kunna godkänna hans sjukskrivning för deras läkare gör inte det när man är arbetslös. Nähä men man får heller ingen a-kassa om man inte är till arbetsmarknadens förfogande och är man inte det så måste man vara sjukskriven annars åker man ur deras j*vla system. Måste säga att politikerna i detta landet har lyckats bra!! Duktig regering! BLÄHH!!

Det roliga är att han var nere och pratade med dom på denna underbara myndighet för tre veckor sedan och frågade då när ärendet var färdigt och när han skulle få pengar och då sa dom om två veckor, vilket var förra veckan. När han var nere för två veckor sen med nåt papper som dom ville ha, dom älskar papper på det stället, sa dom vi har en handläggningstid på sex till åtta veckor. Och käringen som ringde idag säger att vi har en utredningstid på fyra veckor, det som är lustigt är att han är sjukskriven sedan den 27 januari, det är väl ett antal veckor sen dess redan eller deras tid kanske står still vad vet jag.

Käringen tyckte även att vi skulle låna pengar till hyran och att det är väl bara att söka jobb det FINNS ju hur många som helst. Ja eller hur man kan ju undra vilken sten hon har gömt sig under dom, ja senaste åren i alla fall. Såg statistik för vår stad för inte alls länge sen att det finns 5000+ arbetslösa och dryga 350 jobb att söka, men det är väl många då uppdelat på 5000. Nä det var en j*vla tur att inte jag prata med henne för då hade det inte blivit kul. USCH, FY, BLÄH!!

Ska ta och läsa ikapp lite på andra bloggar en stund.

Höres!

0 kommentarer: