BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 23 mars 2009

Snö?

Fasen det snöade förut, såg ni det? Vad ska det vara bra för nu? Hade ju precis börjat få vårkänslor också kommer det mera snö. Förhoppningsvis den sista för i vår!

Tittade en stund på Sex and the city förut. En serie som går att se hur många gånger som helst, den blir aldrig tråkig. Klart dom allra första avsnitten kan väl kanske kvitta men annars så.

Idag har det inte hänt sådär jäkla mycket. Upp med barnen till skola/dagis och hämta igen. Vi var och handlade en sväng, lite mat är ju alltid bra att ha. Annars har det varit mest plock här hemma. Det är ju inte direkt så att man nångång blir färdig med städningen i det här huset för det är fint i ungefär en kvart och sen har antingen barnen eller katterna rört till det igen. Men det är väl bara att acceptera att det är så det är när man har familj och husdjur.

En kompis var förbi och tjöta en stund. Vi har inte setts på länge så det var lite kul. Hon är upptagen med dottern och jobb och en annan har fullt upp med sitt, så som det brukar va. Lite tråkigt kanske men vad gör man?

Ska gå och kika på CSI en stund och sen sova... See you tomorrow!!

0 kommentarer: