BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 18 april 2009

18 april 2009

Blogglusten och lust med allt vad dator heter har vart på minus ett par dar så det har inte blivit mycket skrivet här. Har istället njutit av det fina vädret.

Idag har syrran + sambo + hund varit här och käkat middag. Köttfärssås och spaghetti blev det med sallad till. Mumma var det!! Annars har jag rensat ur garderoberna här hemma idag. Flyttat kläder, kastat en del och lagt in nya kläder. Jobbigt men nu är det gjort i alla fall. Skönt! Det dröjer ju ett tag innan det behövs göras igen så.

Läste hos Milla att lille Victor dog i tisdags. Usch så orättvist livet kan vara och vilken enorm sorg föräldrarna måste känna. Det finns väl ingen som har missat deras öde. Man blir bara så ledsen. Det gör ont i mammahjärtat. Undrar vad man själv skulle ta sig till om det hände mig.

Imorgon är det söndagsdans igen. Den sista för terminen. Kul men tråkigt på samma gång. Och vi fick reda på att sommardanserna inte blir i parken i år utan i den vanliga danslokalen. Det gör väl iofs inte nåt eftersom sommar inte alltid är = varmt men ändå, det är ju lite kul med miljöombyte ibland också. Men det blir nog bra.

Återkommer!

0 kommentarer: