BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 30 april 2009

Out and about.

Var ute en och gick en stund förut och stannade till hos kompisen i kiosken. Blev ståendes och prata en bra stund. Har inte sett henne på gud vet hur länge och när två tjejer inte setts på länge då pratas det ordentligt ;0). Vi hann nog gå igenom allt från barn till bilar på nån timme eller två. Här tjattras det för fullt.

Gubben är nu i garaget och fixar det sista inför besiktningen imorgon. Nån glödlampa som behövdes bytas och en som ska tas ur. Däcken skulle visst byta plats oxå och ratten måste bort för den som normalt sitter i är för liten. Typiskt honom att stå såhär kvällen/natten innan.

Till morgonen ska vi efter barnlämning åka till Sjuntorp så ska gubben hjälpa svågern att gräva, runt huset tror jag det va. Dom skulle tydligen hyra nån grävmaskin eller nåt. Jag däremot ska tjöta med syrran så länge.

Imorgon kväll bär det av till Öresjö för att kolla på majbrasa. Verkade vara en mysig sammankomst därute med tipspromenad, ponnyridning, korvgrillning, fackeltåg och till slut majbrasa. Får väl se när vi kommer dit men det låter trevligt iaf.

På lördag är det dags för kossorna igen oxå. Vi har en tradition varje år, vi åker och tittar på när kossorna släpps ut ur lagårn för bete. Låter kanske inte jättekul men dom är så söta när dom kommer ut och skuttar och buffar på varann. Riktigt sträcker på benen och visar sin glädje över att få komma ut. Detta blir fjärde året i rad vi gör det och i år styr ratten till Romelanda. Har tidigare varit i Partille två år och förra året va vi i Dingle, men tyvärr så var det inget där i år så då får vi hitta på nåt nytt och Romelanda va närmast. Här är en bild ifrån Partille för 3 år sen.



Brukar vara ordentligt med folk så det gäller att va i tid om man ska se nåt. Sen beror det ju naturligtvis på hur gården är utformad oxå. Det va det som va så bra med Dingle för där fanns massor med plats att stå på och alla såg nog jättebra + att korna kom väldigt nära.

Nu ska jag ringa min gubbe och se hur det går för honom.

Natti!

0 kommentarer: