BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 20 april 2009

Kasst!

Fy vad kasst! Har varit i tre mataffärer nu på morgonen och inte en enda hade nåt bröd. Eller ja lite fanns det väl om man vill ha bröd som är två dagar gammalt redan när man köper det. När fan kör dom ut brödet egentligen?? Man tycker att dom borde göra det innan affärerna öppnar men bevisligen gör dom inte det. Har istället fått äta Wasa sandwich till frukost. Det är iofs gott det med men hade hellre tagit en subs men skinka och gurka. Det är mumma det.

Måndag igen då och en ny lång vecka har man framför sig. Fast lite skönt såhär i början på veckan är det när man får ett par timmar för sig själv när barnen är i skolan och på dagis. Man kan sitta en bra stund och bara blänga om man vill det utan att nån drar i en eller tjatar om nåt. Så lite trevligt är det allt!

Idag händer väl inte mycket annars. Ska försöka orka städa lite tänkte jag. Christoffer skulle ha med sig en kompis hem från skolan idag så då blir det väl livat en stund kanske, fast iofs är dom ganska lugna nu, dom är ju snart tio.

Nä nu ska jag njuta av tystnaden en stund innan det är dags för hämtning av barn igen.

Återkommer!

0 kommentarer: