BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 30 maj 2009

Fredag.

Har varit lite frånvarande ifrån datorn ett par dagar. Har inte riktigt haft tiden att sitta här tyvärr så därför har det inte blitt nåt bloggande.

Idag har vi varit på biltema och handlat saker till bilen. Det var sista dagen för ombesiktning idag så från och med imorgon så får vi inte köra med bilen. Men gubben fixar det över helgen så kör han in och besiktar den på måndag istället. Det ordnar sig vettu!
Fick köpt en ny sadel till äldsta pojkens cykel också. Den som han hade var så gammal och sliten och inte alls kul att sitta på tydligen men nu blir det väl bra får vi hoppas.

Imorgon tänkte jag åka och kolla på en crosstrainer. Måste ha en nu när vi för tillfället blivit liiite rikare, så jag kan komma igång ordentligt. Fast... hur ska vi kunna åka och göra det när vi inte har nån bil som vi får köra med? Hmm får nog klura på det en stund tror jag!

Imorgon är det även crusing här i stan med en massa kul bilar att titta på. Får väl se vad barnen tycker om det men det brukar funka en stund. Fast Christoffer gnällde iofs om ont i halsen och huvudet förut så vi får väl se så han inte är jättesjuk till morgonen.

Jo förresten Kicki, den luktar tant! Men det är väl smällar man får ta eller?

Natti Natti!

1 kommentarer:

Kicki sa...

Hahaha jaaa jag vet. Men den ÄR bra. :)