BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 23 maj 2009

Gäss.

Idag har jag + sambo och minste sonen varit själva här en stund. Mellan pojken har varit hos min syster och hälsat på och den store skiten har varit på Junkyard och åkt skateboard. Han börjar bli riktigt duktig nu på att åka. Det ger ju en annan inga minnen alls eller?? Nä då inga minnen här ifrån skolan inte!

Vi var i alla fall ute på promenad förut, var först nere i stan för att köpa kattmat men zooaffären var stängd så det får vi kolla på imorgon istället. Sen gick vi en promenad runt Spikön vilket ju är trevligt men det är extremt mycket pollen i luften och där ute var det ju som att gå i en dimma. Vattnet såg ut som om det var fullt i alger eller nåt. Tycker att det borde ha lugnat ner sig eftersom det regnat så men det har det tydligen inte. Gubben roade sig med att prata Kalle Anka med gässen och dom svarade men till slut fick dom nåt spatt och sprang och skällde på en Kanadagås istället. Han var väl på fel plats antar jag.

Ljudnivån har ökat här markant för nu är hela styrkan hemma igen och lugnet har dragit vidare. Dags att ägna en stund åt lite lördagsmys med barnen innan de ska sova.

Återkommer!

0 kommentarer: