BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 17 maj 2009

Garaget.

Idag har nästan hela dagen spenderats i garaget. På vår väg ut dit åkte vi förbi LIDLs parkering och där stod denna buss med denna gulliga text där fram.

Måste vara en fyndig busschaufför i denna buss =0).

När vi kom ut till blomsterhandeln i Gärdhem så var det långa köer och sådär halvt om halvt ute på vischan brukar det inte va köer så man förstod ju direkt att något hade hänt.
Det var en bil och en motorcykel som hade krockat. Vet inte hur det gick för efter cirka en halvtimma gav vi oss och vände och åkte runt alltihop istället. Vi stannade till hemma hos familjen Hermansson på vägen för att se ifall herrn i huset skulle följa med och jobba lite på hans frus pärla och det skulle han. Så vi lasta in honom + dottern i bilen och fortsatte.

Väl där så blev det en hel del slipa av på våran pärla och nu är han riktigt fin, i alla fall där det är nåt gjort. Det är inte riktigt färdigt än + att det finns ju en hel sida till på bilen som ska grejas i ordning.


Så idag har jag varit duktig och gjort något meningsfullt, tycker iaf jag.

Kvällen spenderades framför tvn och Eurovisionsschlagerfestivalen. Sverige floppade ju som bekant igen. Fy vad dåligt det gick! Illa illa. Men man får väl gratulera norrmännen för segern. Det var ju kul att nån här i norr tog hem det i alla fall. Men jag förstår inte all hysteri över låten eller honom för den delen. Låten? Ok. Han? Öh, näää!

Men men smaken är ju som bekant som baken!

Natti natti!

0 kommentarer: