BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 18 maj 2009

Vilket skitväder.

Usch vilket väder vi har haft idag. Jag gick ju med barnen idag till skola och dagis eftersom sambon skulle till sjukhuset så naturligtvis skulle det va en regndag idag. Bara för att! Men det gick la bra i alla fall. Ingen har väl dött av att bli lite blöt! Richard hade slagit sitt rekord idag igen när han gick med walkern så nu ligger rekordet på 113 meter i ett svep. Heja Heja Richard, mamma är SÅÅÅ stolt över dig!

Eftermiddagen har vi spenderat på Mariedal på rullstolsgrupp. Utöver dom vanliga aktiviteterna så var vi även ute en sväng och körde runt byggnaderna där för att barnen skulle få öva lite på utomhuskörning också. Det är bra att dom får öva på det med eftersom det är skillnad på att köra inne och ute.


Barnen har en robotpappa idag. Han är full i elektroder och sladdar så Oscar tyckte att idag är pappa en robot. Dom är för härliga ungar med sina små påhitt. Annars rullar det på bra och nu är det 12 timmar to go. Funderar på hur det ska gå inatt bara för min sambo är som en virvelvind när han sover, han är överallt i hela sängen och snurrar runt och runt. Vi får väl se hur många elektroder som sitter kvar till morgonen.




Återkommer!

1 kommentarer:

Kicki sa...

Hahhaha robotmannen!!!!